​Música per casaments i celebracions

QUARTET DE CORDA CALEIDOSCOPE

Contacta'ns ara!

 Contacte 

Tel: +34 609 487 263

mail: info@lamusiqueta.net

Gràcies per visitar-nos!!

Preguntes freqüents

Hi ha l'opció de triar Trio de corda o Duet de corda?

Sí. En funció del número de convidats i l'espai on es celebri el casament es pot contemplar l'opció de variar el número de músics. Es recomana el Quartet de corda per tocar a l'aire lliure i a partir de 70 convidats. El Trio de corda també té molts recursos i pot ser adequat per celebracions amb menys de 70 convidats o espais una mica recollits. El Duet de corda el recomanem quan és una celebració molt íntima, amb menys de 30 convidats i en un espai petit i recollit.

Per on comencem la nostra tria de músiques per la cerimònia?

Us recomanem que feu una ullada a les nostres propostes a la pestanya MÚSICA PER LA CERIMÒNIA. Molt sovint la tria de peces acaba sent una combinació de músiques més clàssiques i músiques més disteses. Feu un cop d'ull als nostres suggeriments, mireu si coneixeu algunes de les peces i si us agraden. En cas contrari, no dubteu a contactar-nos per donar-vos alternatives.

El dia del casament, a quina hora arribeu al lloc de la celebració?

El dia de la celebració solem arribar uns 45 minuts abans que la cerimònia comenci. D'aquesta manera tenim temps de preparar-nos i comentar amb l'oficiant o el mossèn la tria de peces i els moment on tocarem.

Podeu preparar una peça que no estingui a la vostra llista de repertori?

Generalment sí. Primer hem d'escoltar el tema original per veure si pot sonar bé amb els instruments de corda. Si veiem que sí, comencem l'arranjament del tema però cal dir que és una tasca laboriosa i per aixo té un cost extra.

Pot col·laborar amb vosaltres un familiar/amic cantant o tocant?

Sí. Només demanem que tingui disponibilitat per assajar el mateix dia de la celebració una estona abans. L'assaig ha de ser el mateix dia de la celebració.

Cal triar una per una les peces de l'aperitiu?

No. Recomanem que ho deixeu a les nostres mans. L'aperitiu sol durar una hora i mitja i amb aquesta estona tenim temps de tocar moltes peces. Ens guiem per com veiem l'ambient in situ i el feedback amb els convidats.